Sada smo i online...

Investicija u znanje, vraća najveće kamate!

U skladu sa trenutnom situacijom, usled pandemije virusa Covid-19, sve naše usluge smo u potpunosti prilagodili online pristupu uz zadržavanje istog kvaliteta.

U zavisnosti od Vaših potreba, obuke mogu biti prilagođene individualnim zahtevima klijenata.

Lean

Lean & KAIZEN

Pogledajte celokupnu ponudu OVDE.

Najčešće postavljena pitanja

U skladu sa izabranom temom, online obuke traju od 2 – 4h na dnevnom nivou. Obuke mogu biti jednodnevne ili višednevne u zavisnosti od potreba klijenata i same obuke.

Za online obuke koristimo platformu Microsoft Teams (ne morate instalirati program ukoliko ga već ne koristite, moguće je povezivanje i preko online platforme). Učesnicima na mail adresu šaljemo link i klikom na njega se priključuju obuci. Na raspolanju smo svim klijentima ukoliko dođe do bilo kakvih tehničkih problema.

Za informacije o ceni molimo Vas da nas kontaktirate.

Obuke se održavaju u malim grupama, sa 8 učesnika u proseku.

Kontaktirajte nas za sve dodatne informacije.

naši klijenti o nama:

"Sadržaj treninga je premašio moja očekivanja. Posebno su mi se svideli praktični primeri, individualan pristup i pomoć svakom polazniku tokom obuke."
Beograd, 2020.
"Sve pohvale za podršku, saradnju i način izvođenja obuke. Obuka je maksimalno prilagođena našim aktivnostima u Excelu."
NIš, 2020.
"Ova obuka mi je promenila ugao gledanja na implementaciju promena kako u kompaniji tako i u privatnom životu. Toyota Kata pristup je nešto što ću odmah početi da pimenjujem i širim kao dobru praksu u kompaniji prvenstveno zbog uključivanja zaposlenih u iniciranje unapređenja i stvaranje održivog sistema koji uči."
Čačak, 2020.
"Odlična obuka, puna praktičnih primera i interakcije sa polaznicima. Kod mene je inicirala mnogo novih ideja za unapređenje procesa, kao i analizu i optimizaciju zaliha. Sve preporuke za Tecor Consulting."
Subotica, 2020.
"Celokupna obuka je organizovana na veoma zadovoljavajući način, bez puno teorije, a sa dosta praktičnih primera. Obuku bih preporučila svim zaposlenima u bilo kom sektoru i grani, kako bi težili ka daljim poboljšanjima."
Kragujevac, 2019.
"Predavači su dinamičnim i zanimljivim predavanjima i s puno primjera iz realnog dijela proizvodnje prezentirali prednosti Lean metodologije. Preporuka svakako, ostalim službama u našoj firmi i svim firmama koje imaju problema sa organizacijom radne okoline."
Osjek, 2018.